Biserica Iancu Vechi - Matasari
 Campania umanitara „Ajutor pentru Ucraina” continua!

Parohia Iancu Vechi-Matasari deruleaza campania umanitara „Ajutor pentru Ucraina”. Campania are ca scop ajutorarea fratilor nostri refugiati din Ucraina cu posibilitati financiare modeste aflate în evidența parohiei noastre sau gazduiti de parohii si institutii sociale ale Arhiepiscopiei Bucurestilor din Capitala si judetul Ilfov.

Cei care doresc sa sustina aceasta campanie umanitara pot aduce la biserica Iancu Vechi-Matasari, zilnic intre orele 8:30-20:00 urmatoarele:

• produse alimentare neperisabile: conserve de carne, peste, pate, conserve din legume, fasole etc., orez, ulei, zahar, dulciuri, alte produse alimentare ambalate si apa plata; • produse infanti: mancare, scutece etc.

• produse de igiena (sapun, sampon, servetele umede, dezinfectant etc.)

Saptamanal sunt cumparate produse alimentare și de stricta necesitate cu scopul ajutorarii refugiatilor din Ucraina aflati in dificultate.

În luna martie 2022, un convoi umanitar cu peste patru tone de produse alimentare, de igienă, pentru copii, medicamente, pături și saci de dormit a plecat de la biserica Iancu-Vechi Mătăsari până la Odessa. Acolo au fost distribuite, cu sprijinul preotilor ortodocsi romani, familiilor aflate în dificultate din cauza războiului, inclusiv de etnie română.

PAROHIA IANCU VECHI-MATASARI

Tel: (+4) 0722 615 606

              0765 446 238

              0731 205 629

Email: contact@bisericaiancuvechi.ro

www.facebook.com/BisericaIancuVechiMatasar

Galerie imagini