Biserica Iancu Vechi - Matasari

Stiri

Noutati - prezinta cele mai recente evenimente desfasurate in viata Bisericii Iancu Vechi - Matasari, dar si articole legate de sarbatorile anului bisericesc.

S L U J I R E  LUI  D U M N E Z E U  ȘI  O A M E N I L O R - Retrospectiva activităților social-filantropice  desfășurate la Parohia Iancu Vechi-Mătăsari în anul 2022
Slujitorii parohiei Iancu Vechi-Mătăsari îi invită permanent pe membrii comunității ca împreună să lucreze la zidirea spirituală a Bisericii din suflete, prin activitatea liturgică, pastorală, educațională, socială, culturală şi misionară.
PE URMELE SFINTILOR - PELERINAJ IN GRECIA
PAROHIA IANCU VECHI-MATASARI, in parteneriat cu Agentia "BASILICA TRAVEL", organizeaza Pelerinaj in Grecia, in perioada 17-22 aprilie 2023. Informatii suplimentare: la pangarul bisericii si la nr. de tel. 0722 615 606.
SLUJBA DE MULȚUMIRE LA CUMPĂNA DINTRE ANI
Cu ajutorul lui Dumnezeu vom trece în anul nou, 2022, adunati la ceas de rugaciune pentru a-I aduce lauda si mulțumire pentru binefacerile primite de la El în anul care se termina si sa-L rugam sa ne binecuvinteze cununa Anului în care vom intra.
Concertul tradiţional de colinde „Iată, vin colindători!”, ediţia a 13-a
Duminică, 11 decembrie 2022, în Biserica Iancu Vechi-Mătăsari din Capitală a avut loc concertul tradiţional de colinde intitulat „Iată, vin colindători!”, ediţia a 13-a.
Acțiuni social-filantropice la Parohia Iancu Vechi-Mătăsari in săptămâna dinaintea Crăciunului
În săptămâna dinaintea Crăciunului, Parohia Iancu Vechi-Mătăsari din sectorul 2 al Capitalei  a fost alături de persoanele nevoiașe din comunitate.
Expoziția „Feeria brăduților” la Parohia Iancu Vechi-Mătăsari
La Parohia Iancu Vechi-Mătăsari din București  a avut loc duminică, 18 decembrie 2022, vernisajul expoziției „Feeria brăduţilor”, organizată de cercul de pictură al parohiei.
SFÂNTUL NICOLAE - PRIETENUL COPIILOR!
Luni, 5 decembrie 2022, în ajunul sărbătorii Sfântului Ierarh Nicolae, Parohia Iancu Vechi-Mătăsari va organiza serbarea “SFÂNTUL NICOLAE-PRIETENUL COPIILOR”. Anul acesta, evenimentul este organizat în parteneriat cu Colegiul Naţional „Mihai Viteazul”.
A XII-a editie a traditionalului Concert de colinde „IATA, VIN COLINDATORI!”
Duminică, 11 decembrie 2022, Parohia Iancu Vechi-Mătăsari organizează traditionalul concert de colinde „IATA, VIN COLINDATORI!”,aflat la a XII-a editie.
Vernisajul expoziției „Pe urmele sfinților români” la Parohia Iancu Vechi-Mătăsari
Parohia Iancu Vechi-Mătăsari din Capitală a găzduit miercuri, 9 noiembrie 20, a opta ediție a Expoziției de pictură, desen și colaj „Pe urmele sfinților români”.
Parohia Iancu Vechi-Mătăsari organizează un Pelerinaj în Țara Sfântă
Parohia Iancu Vechi-Mătăsari, cu sprijinul Agenției de pelerinaje BASILCA TRAVEL a Patriarhiei Române, organizează un Pelerinaj în Țara Sfântă, în perioada 20-26 februarie 2023 (7 zile/6 nopți).