Biserica Iancu Vechi - Matasari

Stiri

Noutati - prezinta cele mai recente evenimente desfasurate in viata Bisericii Iancu Vechi - Matasari, dar si articole legate de sarbatorile anului bisericesc.

Luni, 30 noiembrie 2020, la sărbătoarea Sfântului Apostol Andrei, Ocrotitorul României, biserica Iancu Vechi-Mătăsari inaugurează transmisiunea Sfintei Liturghii din duminici și sărbători
Hramul de toamna (20 septembrie) - Parohia Iancu Vechi-Mătăsari din Capitală își sărbătorește Sfinții ocrotitorii!
În fiecare an, în ziua de 20 septembrie, parohia Iancu Vechi-Mătăsari din Capitală își sărbătorește ocrotitorii, pe Sfinții Mari Mucenici Eustatie și soția sa, Teopista, cu cei doi fii ai lor, Agapie și Teopist - Hramul de toamnă. Familia de
Adormirea Maicii Domnului - Hramul istoric al bisericii Iancu Vechi-Mătăsari
Pentru parohia noastră ziua de 15 August are o încarcatură spirituală deosebită, sarbătoarea "Adormirea Maicii Domnului" fiind hramul istoric al bisericii. Astfel, Maica Domnului este ocrotitoarea comunității noastre parohiale.
În parohia Iancu Vechi – Mătăsari, pandemia nu a oprit faptele bune
Parohia Iancu Vechi-Mătăsari - alături de semenii aflați în nevoie și în suferință!
În perioada pandemiei actuale, Parohia Iancu Vechi-Mătăsari desfă¬șoară ample acțiuni de sprijin umanitar. Acțiunile au loc în cadrul programului social-filantropic permanent „Dar din Dar se face Rai!”.
În atenţia membrilor comunităţii parohiale Iancu-Vechi Mătăsari,
Cu ocazia sărbătorii Învierii Domnului - 2020, parohia Iancu-Vechi Mătăsari oferă familiilor care doresc pâine sfinţită (paşti) în pahare sigilate.
Slujba de sfintire a Aghiasmei Mari la praznicul Botezului Domnului-2020
Luni, la biserica Iancu Vechi Matasari, înainte de Sfânta Liturghie a avut loc slujba de sfintire a Aghiasmei Mari la praznicul Botezului Domnului-2020.
Corul VOX ANGELI al parohiei Iancu Vechi Matasari a colindat comunitatea parohială in prima zi a sărbătorii Nașterii Domnului
In prima zi de Crăciun, corul de copii VOX ANGELI al parohiei Iancu Vechi Mătăsari au colindat pe membrii comunității parohiale si au facut o bucurie mare tuturor celor prezenți la Sfânta Liturghie.
Acțiuni social-filantropice la Parohia Iancu Vechi-Mătăsari in cadrul programului social-filantropic permanent Dar din Dar se face rai
În luna decembrie, la Parohia Iancu Vechi-Mătăsari au loc mai multe acțiuni social-filantropice pentru familii de vârstnici și persoane singure cu venituri modeste, familii cu mulți copii și venituri insuficiente, precum și persoane cu dizabilitati.