Biserica Iancu Vechi - Matasari

Stiri

Noutati - prezinta cele mai recente evenimente desfasurate in viata Bisericii Iancu Vechi - Matasari, dar si articole legate de sarbatorile anului bisericesc.

Serbare de Sfântul Nicolae la Parohia Iancu Vechi-Mătăsari
La Parohia Iancu Vechi-Mătăsari din Protopopiatul Sector 2 Capitală a avut loc vineri, 6 decembrie 2019, serbarea „Sfântul Nicolae în mijlocul copiilor”.
Lucrările de pictură continuă la biserica Iancu Vechi Mătăsari
La biserica Iancu Vechi-Mătăsari din Protopopiatul Sectorului 2 Capitală, lucrările de pictură au căpătat o amploare deosebită. Echipa de pictori, coordonată de domnul Daniel Codrescu, lucrează peste 12 ore pe zi, ajungând cu pictură în zona pronaosului.
Expoziția „Pe urmele Sfinților Români” la Parohia Iancu Vechi-Mătăsari
La biserica Iancu Vechi-Mătăsari, a avut loc miercuri, 20 noiembrie 2019, vernisajul celei de-a 6-a ediții a expoziției de pictură, desen și colaj „Pe urmele Sfinților Români”. Tema de anul acesta a fost „Sfinții Ierarhi Români, făuritori de cultură”.
Lucrările de pictura au reînceput la biserica Iancu Vechi-Matasari
Lucrările de pictura au reînceput la biserica Iancu Vechi Matasari.
Excursie culturală pentru elevi organizată de Parohia Iancu Vechi-Mătăsari
Parohia Iancu Vechi-Mătăsari din București, cu sprijinul Fundaţiei „Dan Cristian Popescu”, a organizat joi, 31 octombrie, o excursie culturală pentru 15 elevi din ciclul primar.
Preselecție pentru corul de copii Vox Angeli al parohiei Iancu Vechi-Mătăsari
În perioada 1 octombrie – 1 noiembrie 2019, la parohia Iancu Vechi-Mătăsari se fac înscrieri la preselecția pentru corul de copii VOX ANGELI.
Pelerinaj in judeţele Vâlcea şi Arges, sâmbătă, 19 octombrie 2019
Parohia Iancu Vechi - Mătăsari din Capitală a organizat de curând un pelerinaj în Vâlcea și Argeş sub genericul „Istorie, cultură, tradiție și spiritualitate.
Cursul gratuit de engleza se afla in al 4 lea an consecutiv la parohia Iancu Vechi-Matasari
Parohia Iancu Vechi-Mătăsari și Shakespeare School București organizează gratuit pentru al patrulea an consecutiv un curs de limba engleză pentru copii și adolescenți în fiecare zi de sâmbătă.
Hramul Parohiei Iancu Vechi-Mătăsari din Capitală
Parohia bucureșteană Iancu Vechi-Mătăsari și-a cinstit vineri, 20 septembrie, ocrotitorii spirituali, pe Sfinții Mucenici Eustație și soția sa, Teopista, cu cei doi fii ai lor: Agapie și Teopist.
Hramul de toamnă al parohiei Iancu Vechi-Mătăsari
În ziua de 20 septembrie a fiecărui an, parohia Iancu Vechi-Mătăsari îşi sărbătoreşte ocrotitorii, pe Sfinții Mari Mucenici Eustaţie, Teopista, Agapie și Teopist