Biserica Iancu Vechi - Matasari

Stiri

Noutati - prezinta cele mai recente evenimente desfasurate in viata Bisericii Iancu Vechi - Matasari, dar si articole legate de sarbatorile anului bisericesc.

În parohia Iancu Vechi – Mătăsari, pandemia nu a oprit faptele bune
Parohia Iancu Vechi-Mătăsari - alături de semenii aflați în nevoie și în suferință!
În perioada pandemiei actuale, Parohia Iancu Vechi-Mătăsari desfă¬șoară ample acțiuni de sprijin umanitar. Acțiunile au loc în cadrul programului social-filantropic permanent „Dar din Dar se face Rai!”.
În atenţia membrilor comunităţii parohiale Iancu-Vechi Mătăsari,
Cu ocazia sărbătorii Învierii Domnului - 2020, parohia Iancu-Vechi Mătăsari oferă familiilor care doresc pâine sfinţită (paşti) în pahare sigilate.
Slujba de sfintire a Aghiasmei Mari la praznicul Botezului Domnului-2020
Luni, la biserica Iancu Vechi Matasari, înainte de Sfânta Liturghie a avut loc slujba de sfintire a Aghiasmei Mari la praznicul Botezului Domnului-2020.
Corul VOX ANGELI al parohiei Iancu Vechi Matasari a colindat comunitatea parohială in prima zi a sărbătorii Nașterii Domnului
In prima zi de Crăciun, corul de copii VOX ANGELI al parohiei Iancu Vechi Mătăsari au colindat pe membrii comunității parohiale si au facut o bucurie mare tuturor celor prezenți la Sfânta Liturghie.
Acțiuni social-filantropice la Parohia Iancu Vechi-Mătăsari in cadrul programului social-filantropic permanent Dar din Dar se face rai
În luna decembrie, la Parohia Iancu Vechi-Mătăsari au loc mai multe acțiuni social-filantropice pentru familii de vârstnici și persoane singure cu venituri modeste, familii cu mulți copii și venituri insuficiente, precum și persoane cu dizabilitati.
Concert de colinde la Parohia Iancu Vechi-Mătăsari din București
La Parohia Iancu Vechi-Mătăsari din Capitală a avut loc miercuri, 18 decembrie 2019, de la ora 18:30, concertul tradițional de colinde „Iată, vin colindători”, aflat la a zecea ediție.
Duminica, 15 noiembrie 2019, copiii de la programul educațional Școala de duminică si mai multi membri din comunitatea parohiala au împodobit bradul după Sfânta Liturghie
Duminică, 15 decembrie 2019, după Sfânta Liturghie, peste 20 de copii au avut parte de o dimensiune practică în ultima lecție despre tradiții și obiceiuri de Crăciun a programului educațional Scoala de duminică si au împodobit bradul.
Elevii de la Colegiul National Mihai Viteazul au colindat si au adus daruri pentru familiile aflate in nevoi din parohia Iancu Vechi