Biserica Iancu Vechi - Matasari

Stiri

Noutati - prezinta cele mai recente evenimente desfasurate in viata Bisericii Iancu Vechi - Matasari, dar si articole legate de sarbatorile anului bisericesc.

Cursul gratuit de engleza se afla in al 4 lea an consecutiv la parohia Iancu Vechi-Matasari
Parohia Iancu Vechi-Mătăsari și Shakespeare School București organizează gratuit pentru al patrulea an consecutiv un curs de limba engleză pentru copii și adolescenți în fiecare zi de sâmbătă.
Hramul Parohiei Iancu Vechi-Mătăsari din Capitală
Parohia bucureșteană Iancu Vechi-Mătăsari și-a cinstit vineri, 20 septembrie, ocrotitorii spirituali, pe Sfinții Mucenici Eustație și soția sa, Teopista, cu cei doi fii ai lor: Agapie și Teopist.
Hramul de toamnă al parohiei Iancu Vechi-Mătăsari
În ziua de 20 septembrie a fiecărui an, parohia Iancu Vechi-Mătăsari îşi sărbătoreşte ocrotitorii, pe Sfinții Mari Mucenici Eustaţie, Teopista, Agapie și Teopist
Programul social-educational „Ajută un copil să meargă la școală!  la parohia Iancu Vechi-Mătăsari
De 10 ani, parohia Iancu Vechi-Mătăsari derulează programul „Ajută un copil să meargă la școală!, care își propune să ajute cu rechizite, îmbrăcăminte și încălțăminte elevii din familii sărace cu scopul prevenirii excluziunii sociale și abandonului școlar
Rugaciune de binecuvântare a elevilor la început de an școlar in biserica Iancu Vechi Matasari
Duminică, 8 septembrie 2019, după Sfânta Liturghie a fost citită de catre slujitorii bisericii o rugaciune de binecuvântare pentru toți elevii cu prilejul începerii unui nou an școlar.
150 de membri ai comunității parohiale Iancu Vechi-Mătăsari în pelerinaj la biserici si mănăstiri rupestre din județul Arges
Parohia Iancu Vechi-Mătăsari a organizat sâmbătă, 13 iulie 2019, un pelerinaj în județul Arges sub genericul Istorie, Cultură, Tradiție și Spiritualitate. Au fost vizitate mănăstirile Corbii de Piatră, Aninoasa, Negru Vodă şi mănăstirea Namaiesti.
Pelerini de la Parohia Iancu Vechi-Mătăsari la Sankt Petersburg
În perioada 3-8 iulie 2019, 32 de credincioși de la Parohia Iancu Vechi-Mătăsari din Protoieria Sector 2 Capitală se află în pelerinaj în Federația Rusă, la Sankt Petersburg și insula Valaam. 
Ateliere educaționale la Parohia Iancu Vechi-Mătăsari
La Biserica Iancu Vechi-Mătăsari din cadrul Protopopiatului Sector 2 Capitală, situată la intersecția dintre strada Mătăsari și bulevardul Pache Protopopescu, rugăciunea se împletește cu munca și educația.
Pelerini de la parohia Iancu Vechi-Mătăsari la Constantinopol
În perioada 30 aprilie - 4 mai 2019, 50 de credincioși de la Parohia Iancu Vechi-Mătăsari s-au aflat în pelerinaj la Constantinopol cu ocazia sărbătorii Izvorul Tămăduirii.
Parohia Iancu Vechi-Mătăsari oferă daruri de Sfintele Paști pentru 120 de familii sărace
Ca în fiecare an, în săptămâna Sfintelor Pătimiri, 120 de familii sărace din parohia Iancu Vechi Mătăsari primesc în dar carne, ouă, ulei, zahăr, orez, făină etc. pentru pregătirea mesei de Sfintele Paști.