Biserica Iancu Vechi - Matasari

Stiri

Noutati - prezinta cele mai recente evenimente desfasurate in viata Bisericii Iancu Vechi - Matasari, dar si articole legate de sarbatorile anului bisericesc.

Conferinta despre contribuţia Bisericii Ortodoxe Române la înfăptuirea  Marii Unirii de la 1 decembrie 2018
Miercuri, 23 mai 2018, de la ora 12 00, la biserica parohiei Iancu Vechi-Mătăsari, a avut loc o conferinta cu tema Contribuţia Bisericii Ortodoxe Române la înfăptuirea Marii Unirii de la 1 decembrie 2018.
Conferința despre pictura bisericească  la parohia Iancu Vechi-Mătăsari
Parohia Iancu Vechi-Mătăsari a organizat joi, 17 mai 2018 conferința cu tema Pictura bisericească, reguli de execuție, mesaj și expresivitate.
Corul mixt Vox Coelestis în concert la Colegiul Mihai Viteazu cu prilejul hramului LTCOR Sector 2
În zilele 11 – 12 mai, tinerii din Protopopiatul Sector 2 Capitală, membri ai Ligii Tinerilor Creștin-Ortodocși Români (LTCOR) si-au cinstit ocrotitorul filialei.
Conferinta despre pictura bisericeasca si concert la biserica Iancu Vechi-Matasari
Parohia Iancu Vechi-Mătăsari organizeaza joi, 17 mai 2018, de la ora 18.30, conferința cu tema Pictura bisericească, reguli de execuție, mesaj și expresivitate.
Lucrari de pregatire pentru placarea cu marmura a coloanelor din interior la biserica Iancu Vechi Matasari
Luni,16 aprilie 2018 s-au inceput lucrările de pregatire a coloanelor din biserica parohiala Iancu Vechi-Matasari în vederea placarii lor cu marmura. In acest sens s-a indepartat stratul care era surplus si au fost finisati.
Parohia Iancu Vechi-Mătăsari oferă daruri de Sfintele Paști  pentru 120 de familii sărace - aprilie 2018
Ca în fiecare an, în săptămâna Sfintelor Pătimiri, 120 de familii sărace din parohia Iancu Vechi Mătăsari primesc în dar carne, ouă, ulei, zahăr, orez, făină etc. pentru pregătirea mesei de Sfintele Paști.
Seară duhovnicească cu tema Postul mare, perioadă de cunoaştere a propriei persoane
Aseară la parohia Iancu Vechi-Mătăsari din Protoieria Sectorului 2 Capitală a avut loc o seară duhovnicească cu tema Postul mare, perioadă de cunoaştere a propriei persoane.
Pelerinaj la muntele Athos 2018
În perioada 5 – 11 martie 2018, un grup de 12 credincioși din parohia Iancu Vechi Matasari si parintele paroh Constantin Stoica au vizitat mai multe comunități monahale din Sfântul Munte Athos.
Ziua de 8 martie sarbatorita in biserica Iancu Vechi Matasari
Duminică, 4 martie 2018, în Parohia Iancu Vechi Matasari din Protopopiatul Sectorului 2 Capitala, după oficierea Sfintei Liturghii, doamnele şi domnişoarele prezente au avut parte de o bucurie.
POŢI SUSŢINE FINANCIAR PROGRAMELE SOCIALE ŞI EDUCAŢIONALE ALE PAROHIEI IANCU VECHI-MĂTĂSARI PRIN REDIRECŢIONAREA A 2% DIN IMPOZITUL PE VENIT.