Biserica Iancu Vechi - Matasari

Stiri

Noutati - prezinta cele mai recente evenimente desfasurate in viata Bisericii Iancu Vechi - Matasari, dar si articole legate de sarbatorile anului bisericesc.

Pelerinaj la muntele Athos 2018
În perioada 5 – 11 martie 2018, un grup de 12 credincioși din parohia Iancu Vechi Matasari si parintele paroh Constantin Stoica au vizitat mai multe comunități monahale din Sfântul Munte Athos.
Ziua de 8 martie sarbatorita in biserica Iancu Vechi Matasari
Duminică, 4 martie 2018, în Parohia Iancu Vechi Matasari din Protopopiatul Sectorului 2 Capitala, după oficierea Sfintei Liturghii, doamnele şi domnişoarele prezente au avut parte de o bucurie.
POŢI SUSŢINE FINANCIAR PROGRAMELE SOCIALE ŞI EDUCAŢIONALE ALE PAROHIEI IANCU VECHI-MĂTĂSARI PRIN REDIRECŢIONAREA A 3,5% DIN IMPOZITUL PE VENIT.
Vernisajul ICOANA - FEREASTRĂ SPRE DUMNEZEU
Luni 19 februarie 2018 a avut loc vernisajul unei expoziții de icoane pictate de copiii care fac parte din atelierul de pictura Sfantul Eutatie de la biserica Iancu Vechi-Matasari, dar si din cadrul mai multor parohii din Protoieria Sector II Capitală.
Sedinta de constituire a noului Consiliu parohial 2018
Duminica, 21 ianuarie 2018 a avut loc sedinta de constituire a noului Consiliu parohial la biserica Iancu Vechi Matasari din protopopiat sector 2 Capitala.
Bucuria de a colinda
Ultima temă din acest an din cadrul programului educațional Școala de duminică a avut loc în ziua de duminică, 17 decembrie 2017 după Sfânta Liturghie şi a avut ca temă Bucuria de a colinda.
Parohia Iancu Vechi-Mătăsari oferă daruri de Crăciun pentru 100 de familii și persoane sărace 2017
În perioada 20-25 decembrie 2017, 100 familii și persoane sărace din parohia Iancu Vechi Mătăsari primesc în dar carne, ouă, ulei, zahăr, orez, făină etc. pentru pregătirea mesei de Crăciun.
Concertul tradițional de colinde al parohiei Iancu Vechi-Mătăsari
În seara zilei de 18 decembrie 2017, la biserica Iancu Vechi – Mătăsari a avut loc concertul tradiţional de colinde intitulat Iată, vin colindători! susținut de grupul coral mixt VOX COELESTIS al parohiei și corul CANTICUM dirijate de domnul Răzvan Rădos.
Serbarea Sfântul Nicolae, prietenul copiilor
Miercuri, 6 decembrie 2017, de la ora 17.00, la biserica Iancu Vechi-Mătăsari a avut loc serbarea Sfântul Nicolae, prietenul copiilor.Au participat peste 200 de copii din parohie și de la școlile din apropiere.
Conferinţa MĂRTURISITORI ÎN TEMNIȚELE COMUNISTE  la biserica Iancu Vechi Mătăsari
Miercuri, 22 noiembrie 2017, ora 15.00, la biserica Iancu Vechi-Mătăsari a avut loc conferința cu tema MĂRTURISITORI ÎN TEMNIȚELE COMUNISTE.