Biserica Iancu Vechi - Matasari

Stiri

Noutati - prezinta cele mai recente evenimente desfasurate in viata Bisericii Iancu Vechi - Matasari, dar si articole legate de sarbatorile anului bisericesc.

Conferință despre rolul părinților în dezvoltarea copiilor  de la naștere la maturitate și concert de muzică corală
Parohia Iancu Vechi-Mătăsari a organizat luni, 18 septembrie 2017, conferința cu tema Rolul părinților în dezvoltarea copiilor de la naștere la maturitate, continuată de concertul de muzică corala și clasică intitulat Bucuria Credintei.
Cursul intensiv de origami - ediţia a II-a
Cursul intensiv de origami - ediţia a II-a „FLORI, FLUTURI, PĂSĂRI ŞI …GEOMETRIE!”
Pelerinaj la manastiri din judetul Valcea
160 de pelerini de la parohia Iancu Vechi – Matasari in pelerinaj la manastiri din judetul Valcea
Vernisajul expoziției de pictură Pe urmele Sfinților Români
La biserica Iancu Vechi-Mătăsari din Sectorul 2 al Capitalei a avut loc miercuri, 31 mai 2017, de la ora 17:00, vernisajul expoziției de pictură, desen și colaj Pe urmele Sfintilor Romani, ediția a IV-a, cu tema Sfântul Voievod Ștefan cel Mare.
Slujba Sfintei Învieri - 2017
Sărbătoarea Paştilor este considerată a fi una a bucuriei date de vestea Învierii. O veste care, până la Înălţarea Domnului, respectiv timp de 40 de zile, se regăseşte în salutul „Hristos a înviat!”, la care se răspunde cu „Adevărat a înviat!”.
Seara Duhovniceasca - Credinta si Viata
In fiecare an, in preajma sarbatorii Floriilor Biserica Iancu Vechi-Matasari a organizat o seara duhovniceasca ce a imbinat muzica si spiritualitatea ortodoxa.
MIRACOLUL CUNOASTERII  Stiinta, Filosofia si Religia in dialog
CONFERINTA MIRACOLUL CUNOASTERII Stiinta, Filosofia si Religia in dialog
Concert de colinde
A treia editie a concertului traditional de colinde al Parohiei Iancu Vechi-Matasari se doreste a fi un regal muzical din partea minunatilor membrii ai Canticum Bucharest
Cerc pedagogic al profesorilor de Religie
La Biserica ”Iancu Vechi” - Mătăsari din Capitală s-a ţinut miercurea aceasta Cercul pedagogic al profesorilor de Religie din Sectorul 2. Întâlnirea a fost moderată de Pr. Prof. Dr. Gheorghe Dogaru, inspector de Religie.
Conferinţă INTERNETUL ÎNTRE UTILIZARE ECHILIBRATĂ ŞI DEPENDENŢĂ
Biserica Iancu-Vechi Mătăsari va găzdui JOI, 20 NOIEMBRIE 2014, ORA 17.30 în sala Sfântul Mucenic Eustaţie conferinţa „Internetul – între utilizare echilibrată şi dependenţă”