Biserica Iancu Vechi - Matasari

Stiri

Noutati - prezinta cele mai recente evenimente desfasurate in viata Bisericii Iancu Vechi - Matasari, dar si articole legate de sarbatorile anului bisericesc.

72 de pelerini de la biserica Iancu Vechi –Mătăsari  în Țara Sfântă și Iordania
În perioada 19-25 octombrie 2018, parohia Iancu Vechi–Mătăsari din București a organizat un pelerinaj în Țara Sfântă și Iordania.
Cursul gratuit de limba engleza a reînceput la parohia Iancu Vechi-Mătăsari
Parohia Iancu Vechi Mătăsari și Shakespeare School București a reînceput sâmbăta, 29 septembrie 2018, o nouă ediție a cursului de limba engleză pentru copii și adolescenți.
Hramul de toamnă al parohiei Iancu Vechi-Mătăsari
Joi, 20 septembrie 2018, parohia Iancu Vechi-Mătăsari din Protopopiatul sectorului II Capitală si-a sărbătorit ocrotitorii, pe Sfinții Mari Mucenici Eustatie și soția sa, Teopista, cu cei doi fii ai lor, Agapie și Teopist, martirizați la Roma.
AJUTĂ UN COPIL SĂ MEARGĂ LA ŞCOALĂ!
Program social-educaţional al parohiei Iancu Vechi-Mătăsari de ajutorare cu rechizite, ghiozdane, uniforme şcolare şi încălţăminte a copiilor din familii aflate în dificultate în noul an şcolar 2018-2019
La biserica Iancu Vechi Matasari s-au terminat lucrarile de placare a pardoselei cu placi de granit
La biserica Iancu Vechi Matasari s-au terminat lucrarile de placare a pardoselei cu placi de granit. Dupa inlocuirea instalatiilor electrica, de sonorizare, monitorizare si climatizare s-au montat placile de granit.
Pelerinaj Israel - Iordania 2018, 19-25 octombrie 2018
PAROHIA IANCU VECHI – MATASARI organizeaza un PELERINAJ în ISRAEL SI IORDANIA, 19-25 octombrie 2018. Pelerinajul este organizat cu sprijinul agentiei de pelerinaj BASILICA TRAVEL a PATRIARHIEI ROMANE.
Biserica Iancu Vechi-Mătăsari în șantier
În această perioadă, la biserica parohiei Iancu Vechi-Mătăsari din Protopopiatul Sectorului 2 Capitală se execută lucrări de refacere integrală a sistemului de încălzire în pardoseală, a instalației electrice, de sonorizare și monitorizare video și audio.
Lucrări ample de șantier la biserica Iancu Vechi-Mătăsari
În perioada 4 iunie – 14 iulie 2018, la biserica Iancu Vechi-Mătăsari se execută lucrări de refacere a sistemului de încălzire şi de înlocuire a pardoselii din gresie cu plăci de granit.
150 de membri ai comunității parohiale Iancu Vechi-Mătăsari în pelerinaj la mănăstiri din județele Constanța și Ialomița
Parohia Iancu Vechi-Mătăsari a organizat sâmbătă, 2 iunie 2018, un pelerinaj în județele Constanța și Ialomița sub genericul Istorie, Cultură, Tradiție și Spiritualitate pe urmele Sfântului Apostol Andrei.
Vernisajul expoziției de pictură Pe urmele Sfinților Români  la biserica Iancu Vechi-Mătăsari din Capitală
La biserica Iancu Vechi-Mătăsari a avut loc miercuri, 23 mai 2018, de la ora 18:00, vernisajul expoziției de pictură, desen și colaj Pe urmele Sfinţilor Români, ediția a V-a, cu tema Sfinţi români, apărători ai unității de credință și de neam.