Biserica Iancu Vechi - Matasari

Stiri

Noutati - prezinta cele mai recente evenimente desfasurate in viata Bisericii Iancu Vechi - Matasari, dar si articole legate de sarbatorile anului bisericesc.

Limba engleza se invata intr-un mod atractiv si interactiv la biserica Iancu Vechi-Matasari
Parohia Iancu Vechi-Mătăsari și Shakespeare School București deruleaza gratuit pentru al patrulea an consecutiv un curs de limba engleză pentru copii și adolescenți.
Expoziţie de icoane la Primăria Sectorului 2 Capitală Expoziţie de icoane la Primăria Sectorului 2 Capitală
În perioada 11-18 martie, Protoieria Sector 2 Capitală în parteneriat cu Primăria Sector 2 organizează la Biserica Icoanei din municipiul București cea de-a 12-a ediție a proiectului cultu­ral-re­ligios „Duminica Ortodoxiei”
Vernisaj la biserica Iancu Vechi-Mătăsari
Duminică, 20 ianuarie 2019, la biserica Iancu Vechi-Mătăsari din Protopopiatul Sectorului 2 au avut loc vernisarea lucrărilor de pictură şi desen realizate în cadrul atelierului gratuit de pictură Sfântul Eustaţie şi premierea elevilor participanti.
Parohia Iancu Vechi-Mătăsari ajută persoane şi familii în dificultate  din Sectorul 2 al Capitalei
Joi, 20 decembrie 2018, parohia Iancu Vechi-Mătăsari a derulat o activitate social-filantropică pentru 100 de copii, adolescenţi şi adulţi din două centre sociale ale Primăriei Sectorului 2 Capitală.
Concertul tradițional de colinde  al parohiei Iancu Vechi-Mătăsari
Luni, 17 decembrie 2018, la biserica Iancu Vechi – Mătăsari din bulevardul Pache Protopopescu, nr. 90 A (zona Piaţa Iancului) a avut loc concertul tradițional de colinde Iată, vin colindători .
Serbare de Sfântul Nicolae la parohia Iancu Vechi Mătăsari
Joi, 6 decembrie 2018 a avut loc serbarea “SFÂNTUL NICOLAE ÎN MIJLOCUL COPIILOR” la parohia Iancu Vechi - Mătăsari.
Licitație pentru catapeteasmă și mobilier bisericesc  la parohia Iancu Vechi-Mătăsari
Parohia Iancu Vechi-Mătăsari organizează în ziua de 23 decembrie 2018, ora 12:30 la biserica parohială licitație pentru realizarea catapetesmei și a următoarelor piese de mobilier bisericesc.
CENTENARUL MARII UNIRI SĂRBĂTORIT LA BISERICA IANCU VECHI-MĂTĂSARI
Parohia Iancu Vechi-Mătăsari a organizat în biserica parohială vineri, 30 noiembrie 2018, după Sfânta Liturghie un moment aniversar dedicat Centenarului Marii Uniri de la 1918.
60 de elevi între 6 şi 14 ani învaţă gratuit limba engleză  la biserica Iancu Vechi-Mătăsari
Parohia Iancu Vechi-Mătăsari și Shakespeare School București organizează gratuit pentru al patrulea an consecutiv un curs de limba engleză pentru copii și adolescenți în fiecare zi de sâmbătă.
Rugăciune de multumire la Colegiul National Mihai Viteazul cu ocazia aniversării a 153 de ani de la înființare.
În ziua de 8 noiembrie 2018, la Colegiul National Mihai Viteazul din București, slujitorii și corul parohiei Iancu Vechi-Mătăsari au oficiat o rugăciune de multumire pentru binefacerile revărsate de Dumnezeu asupra elevilor și profesorilor.