Biserica Iancu Vechi - Matasari
Limba engleza se invata intr-un mod atractiv si interactiv la biserica Iancu Vechi-Matasari

La demisolul bisericii, în fiecare zi de sâmbătă, de la ora 11:00 începe cursul de limba engleză. Copiii, împărţiţi în grupe, pe vârste şi cunoştinţe, lucrează de zor şi ridică mâinile, ca la şcoală, pentru a arăta că au învăţat şi ştiu deja unele cuvinte predate de voluntarii care sprijină această activitate. Profesoara de engleză supraveghează în spatele lor şi ghidează, cu tact pedagogic şi experienţă, întregul demers de însuşire a unei limbi străine. 

Chiar dacă biserica se află în şantier de aproape opt ani, parohia Iancu Vechi-Mătăsari nu a diminuat niciodată activităţile educaţionale şi sociale pe care le organizează. Cursul de limba engleză este desfăşurat în parteneriat cu «Shakespeare School Bucureşti», care trimite aici sâmbăta opt voluntari, olimpici la limba engleză, iar parohia pune la dispoziţie doi profesori care coordonează întreaga activitate, cu elevi împărţiţi pe grupe de vârstă şi nivel de cunoştinţe, de la 6 la 14 ani. Părinţii remarcă bucuroşi progresele copiilor lor la această materie.

La acest curs gratuit de engleză sunt foarte activi voluntarii, care îi învaţă pe cei mici diverse cuvinte prin diferite metode şi îi ajută să sedimenteze noile informaţii. Se fac jocuri şi se învaţă limba engleză prin comunicare, pentru că cei mai mici nu pot asimila după metoda clasică o limbă străină.

Galerie imagini