Biserica Iancu Vechi - Matasari

Stiri

Noutati - prezinta cele mai recente evenimente desfasurate in viata Bisericii Iancu Vechi - Matasari, dar si articole legate de sarbatorile anului bisericesc.

CENTENARUL MARII UNIRI SĂRBĂTORIT LA BISERICA IANCU VECHI-MĂTĂSARI
Parohia Iancu Vechi-Mătăsari a organizat în biserica parohială vineri, 30 noiembrie 2018, după Sfânta Liturghie un moment aniversar dedicat Centenarului Marii Uniri de la 1918.
60 de elevi între 6 şi 14 ani învaţă gratuit limba engleză  la biserica Iancu Vechi-Mătăsari
Parohia Iancu Vechi-Mătăsari și Shakespeare School București organizează gratuit pentru al patrulea an consecutiv un curs de limba engleză pentru copii și adolescenți în fiecare zi de sâmbătă.
Rugăciune de multumire la Colegiul National Mihai Viteazul cu ocazia aniversării a 153 de ani de la înființare.
În ziua de 8 noiembrie 2018, la Colegiul National Mihai Viteazul din București, slujitorii și corul parohiei Iancu Vechi-Mătăsari au oficiat o rugăciune de multumire pentru binefacerile revărsate de Dumnezeu asupra elevilor și profesorilor.
72 de pelerini de la biserica Iancu Vechi –Mătăsari  în Țara Sfântă și Iordania
În perioada 19-25 octombrie 2018, parohia Iancu Vechi–Mătăsari din București a organizat un pelerinaj în Țara Sfântă și Iordania.
Cursul gratuit de limba engleza a reînceput la parohia Iancu Vechi-Mătăsari
Parohia Iancu Vechi Mătăsari și Shakespeare School București a reînceput sâmbăta, 29 septembrie 2018, o nouă ediție a cursului de limba engleză pentru copii și adolescenți.
Hramul de toamnă al parohiei Iancu Vechi-Mătăsari
Joi, 20 septembrie 2018, parohia Iancu Vechi-Mătăsari din Protopopiatul sectorului II Capitală si-a sărbătorit ocrotitorii, pe Sfinții Mari Mucenici Eustatie și soția sa, Teopista, cu cei doi fii ai lor, Agapie și Teopist, martirizați la Roma.
AJUTĂ UN COPIL SĂ MEARGĂ LA ŞCOALĂ!
Program social-educaţional al parohiei Iancu Vechi-Mătăsari de ajutorare cu rechizite, ghiozdane, uniforme şcolare şi încălţăminte a copiilor din familii aflate în dificultate în noul an şcolar 2018-2019
La biserica Iancu Vechi Matasari s-au terminat lucrarile de placare a pardoselei cu placi de granit
La biserica Iancu Vechi Matasari s-au terminat lucrarile de placare a pardoselei cu placi de granit. Dupa inlocuirea instalatiilor electrica, de sonorizare, monitorizare si climatizare s-au montat placile de granit.
Pelerinaj Israel - Iordania 2018, 19-25 octombrie 2018
PAROHIA IANCU VECHI – MATASARI organizeaza un PELERINAJ în ISRAEL SI IORDANIA, 19-25 octombrie 2018. Pelerinajul este organizat cu sprijinul agentiei de pelerinaj BASILICA TRAVEL a PATRIARHIEI ROMANE.
Biserica Iancu Vechi-Mătăsari în șantier
În această perioadă, la biserica parohiei Iancu Vechi-Mătăsari din Protopopiatul Sectorului 2 Capitală se execută lucrări de refacere integrală a sistemului de încălzire în pardoseală, a instalației electrice, de sonorizare și monitorizare video și audio.