Biserica Iancu Vechi - Matasari

Stiri

Noutati - prezinta cele mai recente evenimente desfasurate in viata Bisericii Iancu Vechi - Matasari, dar si articole legate de sarbatorile anului bisericesc.

Concert de colinde la Parohia Iancu Vechi-Mătăsari din București
La Parohia Iancu Vechi-Mătăsari din Capitală a avut loc miercuri, 18 decembrie 2019, de la ora 18:30, concertul tradițional de colinde „Iată, vin colindători”, aflat la a zecea ediție.
Duminica, 15 noiembrie 2019, copiii de la programul educațional Școala de duminică si mai multi membri din comunitatea parohiala au împodobit bradul după Sfânta Liturghie
Duminică, 15 decembrie 2019, după Sfânta Liturghie, peste 20 de copii au avut parte de o dimensiune practică în ultima lecție despre tradiții și obiceiuri de Crăciun a programului educațional Scoala de duminică si au împodobit bradul.
Elevii de la Colegiul National Mihai Viteazul au colindat si au adus daruri pentru familiile aflate in nevoi din parohia Iancu Vechi
Serbare de Sfântul Nicolae la Parohia Iancu Vechi-Mătăsari
La Parohia Iancu Vechi-Mătăsari din Protopopiatul Sector 2 Capitală a avut loc vineri, 6 decembrie 2019, serbarea „Sfântul Nicolae în mijlocul copiilor”.
Lucrările de pictură continuă la biserica Iancu Vechi Mătăsari
La biserica Iancu Vechi-Mătăsari din Protopopiatul Sectorului 2 Capitală, lucrările de pictură au căpătat o amploare deosebită. Echipa de pictori, coordonată de domnul Daniel Codrescu, lucrează peste 12 ore pe zi, ajungând cu pictură în zona pronaosului.
Expoziția „Pe urmele Sfinților Români” la Parohia Iancu Vechi-Mătăsari
La biserica Iancu Vechi-Mătăsari, a avut loc miercuri, 20 noiembrie 2019, vernisajul celei de-a 6-a ediții a expoziției de pictură, desen și colaj „Pe urmele Sfinților Români”. Tema de anul acesta a fost „Sfinții Ierarhi Români, făuritori de cultură”.
Lucrările de pictura au reînceput la biserica Iancu Vechi-Matasari
Lucrările de pictura au reînceput la biserica Iancu Vechi Matasari.
Excursie culturală pentru elevi organizată de Parohia Iancu Vechi-Mătăsari
Parohia Iancu Vechi-Mătăsari din București, cu sprijinul Fundaţiei „Dan Cristian Popescu”, a organizat joi, 31 octombrie, o excursie culturală pentru 15 elevi din ciclul primar.
Preselecție pentru corul de copii Vox Angeli al parohiei Iancu Vechi-Mătăsari
În perioada 1 octombrie – 1 noiembrie 2019, la parohia Iancu Vechi-Mătăsari se fac înscrieri la preselecția pentru corul de copii VOX ANGELI.
Pelerinaj in judeţele Vâlcea şi Arges, sâmbătă, 19 octombrie 2019
Parohia Iancu Vechi - Mătăsari din Capitală a organizat de curând un pelerinaj în Vâlcea și Argeş sub genericul „Istorie, cultură, tradiție și spiritualitate.