Biserica Iancu Vechi - Matasari

Stiri

Noutati - prezinta cele mai recente evenimente desfasurate in viata Bisericii Iancu Vechi - Matasari, dar si articole legate de sarbatorile anului bisericesc.

Scrisoare pastorală cu ocazia Sfintelor sărbători ale Nașterii Domnului, Anului Nou și Botezul Domnului
Chiar dacă traversăm o perioadă dificilă din cauza pandemiei, totuși suntem în Ajunul sărbătorilor Nașterii Domnului, Anului Nou și Botezului Domnului. Pentru noi, Sfintele Sărbători înseamnă un timp al bucuriei și speranței în care oferim și primim darur
Luni, 30 noiembrie 2020, la sărbătoarea Sfântului Apostol Andrei, Ocrotitorul României, biserica Iancu Vechi-Mătăsari inaugurează transmisiunea Sfintei Liturghii din duminici și sărbători
Hramul de toamna (20 septembrie) - Parohia Iancu Vechi-Mătăsari din Capitală își sărbătorește Sfinții ocrotitorii!
În fiecare an, în ziua de 20 septembrie, parohia Iancu Vechi-Mătăsari din Capitală își sărbătorește ocrotitorii, pe Sfinții Mari Mucenici Eustatie și soția sa, Teopista, cu cei doi fii ai lor, Agapie și Teopist - Hramul de toamnă. Familia de
Adormirea Maicii Domnului - Hramul istoric al bisericii Iancu Vechi-Mătăsari
Pentru parohia noastră ziua de 15 August are o încarcatură spirituală deosebită, sarbătoarea "Adormirea Maicii Domnului" fiind hramul istoric al bisericii. Astfel, Maica Domnului este ocrotitoarea comunității noastre parohiale.
În parohia Iancu Vechi – Mătăsari, pandemia nu a oprit faptele bune
Parohia Iancu Vechi-Mătăsari - alături de semenii aflați în nevoie și în suferință!
În perioada pandemiei actuale, Parohia Iancu Vechi-Mătăsari desfă¬șoară ample acțiuni de sprijin umanitar. Acțiunile au loc în cadrul programului social-filantropic permanent „Dar din Dar se face Rai!”.
În atenţia membrilor comunităţii parohiale Iancu-Vechi Mătăsari,
Cu ocazia sărbătorii Învierii Domnului - 2020, parohia Iancu-Vechi Mătăsari oferă familiilor care doresc pâine sfinţită (paşti) în pahare sigilate.
Slujba de sfintire a Aghiasmei Mari la praznicul Botezului Domnului-2020
Luni, la biserica Iancu Vechi Matasari, înainte de Sfânta Liturghie a avut loc slujba de sfintire a Aghiasmei Mari la praznicul Botezului Domnului-2020.
Corul VOX ANGELI al parohiei Iancu Vechi Matasari a colindat comunitatea parohială in prima zi a sărbătorii Nașterii Domnului
In prima zi de Crăciun, corul de copii VOX ANGELI al parohiei Iancu Vechi Mătăsari au colindat pe membrii comunității parohiale si au facut o bucurie mare tuturor celor prezenți la Sfânta Liturghie.