Biserica Iancu Vechi - Matasari
Scrisoare pastorală cu ocazia Sfintelor sărbători ale Nașterii Domnului, Anului Nou și Botezul Domnului

 Decembrie 2021

IUBIȚI MEMBRII AI COMUNITĂŢII PAROHIALE,

 Ca și în anul 2020, din motive justificate de pandemie cu noul coronvirus, nu vom putea aduce vestea Nașterii Domnului la casele dumneavoastră. Însă, la fiecare Sfântă Liturghie vom continua să ne rugăm pentru sănătatea, pacea și împlinirea bunelor dorințe ale tuturor membrilor comunității parohiale pe care o slujim.

În ceea ce priveşte sărbătoarea Botezului Domnului - 2022, întrucât există membri ai comunității parohiale care doresc sfințirea caselor cu Agheasmă Mare, am hotărât să dăm curs acestor solicitări. Acestea trebuie făcute telefonic la numerele 0722.615606 și 0731.205629 pentru programare în zilele de 03, 04, 05 şi 06 ianuarie 2022 şi vor fi onorate cu respectarea tuturor măsurilor sanitare de siguranță.

După modelul vizitelor pastorale pentru spovedit și împărtășit, sfeştanii etc., preoții vor purta mască de protecție, vor respecta distanţarea fizică de minim 2 metri şi doar vor sfinţi locuinţele cu Agheasmă Mare.

În Noul An, 2022, vă dorim sănătate cu pace, bucurie și speranță, ajutor de la Dumnezeu  și să aveți numai împliniri împreună cu cei dragi!

LA MULŢI ANI!

Cu dragoste și aleasă considerație,

Preot Constantin STOICA

Galerie imagini