Biserica Iancu Vechi - Matasari

Stiri

Noutati - prezinta cele mai recente evenimente desfasurate in viata Bisericii Iancu Vechi - Matasari, dar si articole legate de sarbatorile anului bisericesc.

Expoziția „Pe urmele Sfinților Români” la Parohia Iancu Vechi-Mătăsari
La biserica Iancu Vechi-Mătăsari, a avut loc miercuri, 20 noiembrie 2019, vernisajul celei de-a 6-a ediții a expoziției de pictură, desen și colaj „Pe urmele Sfinților Români”. Tema de anul acesta a fost „Sfinții Ierarhi Români, făuritori de cultură”.
Lucrările de pictura au reînceput la biserica Iancu Vechi-Matasari
Lucrările de pictura au reînceput la biserica Iancu Vechi Matasari.
Excursie culturală pentru elevi organizată de Parohia Iancu Vechi-Mătăsari
Parohia Iancu Vechi-Mătăsari din București, cu sprijinul Fundaţiei „Dan Cristian Popescu”, a organizat joi, 31 octombrie, o excursie culturală pentru 15 elevi din ciclul primar.
Preselecție pentru corul de copii Vox Angeli al parohiei Iancu Vechi-Mătăsari
În perioada 1 octombrie – 1 noiembrie 2019, la parohia Iancu Vechi-Mătăsari se fac înscrieri la preselecția pentru corul de copii VOX ANGELI.
Pelerinaj in judeţele Vâlcea şi Arges, sâmbătă, 19 octombrie 2019
Parohia Iancu Vechi - Mătăsari din Capitală a organizat de curând un pelerinaj în Vâlcea și Argeş sub genericul „Istorie, cultură, tradiție și spiritualitate.
Cursul gratuit de engleza se afla in al 4 lea an consecutiv la parohia Iancu Vechi-Matasari
Parohia Iancu Vechi-Mătăsari și Shakespeare School București organizează gratuit pentru al patrulea an consecutiv un curs de limba engleză pentru copii și adolescenți în fiecare zi de sâmbătă.
Hramul Parohiei Iancu Vechi-Mătăsari din Capitală
Parohia bucureșteană Iancu Vechi-Mătăsari și-a cinstit vineri, 20 septembrie, ocrotitorii spirituali, pe Sfinții Mucenici Eustație și soția sa, Teopista, cu cei doi fii ai lor: Agapie și Teopist.
Hramul de toamnă al parohiei Iancu Vechi-Mătăsari
În ziua de 20 septembrie a fiecărui an, parohia Iancu Vechi-Mătăsari îşi sărbătoreşte ocrotitorii, pe Sfinții Mari Mucenici Eustaţie, Teopista, Agapie și Teopist
Programul social-educational „Ajută un copil să meargă la școală!  la parohia Iancu Vechi-Mătăsari
De 10 ani, parohia Iancu Vechi-Mătăsari derulează programul „Ajută un copil să meargă la școală!, care își propune să ajute cu rechizite, îmbrăcăminte și încălțăminte elevii din familii sărace cu scopul prevenirii excluziunii sociale și abandonului școlar
Rugaciune de binecuvântare a elevilor la început de an școlar in biserica Iancu Vechi Matasari
Duminică, 8 septembrie 2019, după Sfânta Liturghie a fost citită de catre slujitorii bisericii o rugaciune de binecuvântare pentru toți elevii cu prilejul începerii unui nou an școlar.