Biserica Iancu Vechi - Matasari
Expoziția „Feeria brăduților” la Parohia Iancu Vechi-Mătăsari

La Parohia Iancu Vechi-Mătăsari din București  a avut loc duminică, 18 decembrie 2022, vernisajul expoziției „Feeria brăduţilor”, organizată de cercul de pictură al parohiei, coordonat de profesoara de arte plastice Maria-Nicoleta Petrescu.

Lucrările realizate de copiii de la cercul de pictură au ca tematică bradul - simbol al pomului vieții - și au fost prezentate credincioșilor participanți la Sfânta Liturghie, părinților și rudelor care i-au însoțit pe membrii cercului de pictură.

„Copiii și-au dat frâu liber imaginației și au realizat lucrări care de care mai frumoase și mai originale. Fiecare lucrare are amprenta imaginației și îndemânării micului artist”,a spus prof. Nicoleta Petrescu. Operele copiilor angrenați în acest proiect educațional sunt expuse în biserică și pot fi admirate în perioada sărbătorilor.

La final, copiii au fost felicitați și au primit daruri atât din partea parohiei, cât și din partea Fundației „Dan Cristian Popescu”. De asemenea, au fost oferite daruri copiilor de la clubul de șah al parohiei, precum și tuturor copiilor prezenți.

diac. Marius D. OBLU

link: https://ziarullumina.ro/actualitate-religioasa/stiri/expozitia-feeria-bradutilor-la-parohia-iancu-vechi-matasari