Biserica Iancu Vechi - Matasari

Stiri

Noutati - prezinta cele mai recente evenimente desfasurate in viata Bisericii Iancu Vechi - Matasari, dar si articole legate de sarbatorile anului bisericesc.

Parohia Iancu Vechi-Mătăsari organizează in Saptamana Mare  ATELIERUL DE ÎNCONDEIAT OUĂ
Parohia Iancu Vechi-Mătăsari organizează in zilele de 18,19 si 20 aprilie 2022, între orele 10:00-13:00, ATELIERUL DE ÎNCONDEIAT OUĂ. Activitatea se desfășoară sub îndrumarea doamnei profesor de Educatie plastică Maria Nicoleta PETRESCU.
De la Parohia Iancu Vechi-Mătăsari a plecat luni, 14 martie 2022, un transport umanitar către Ucraina. Ajutoarele au fost colectate în cadrul campaniei „AJUTOR PENTRU UCRAINA!”, inițiată la începutul lunii martie impreuna cu partenerii parohiei.
Campania „Ajutor pentru Ucraina” la Parohia Iancu Vechi‑Mătăsari din Capitală
Parohia Iancu Vechi-Matasari din Bucuresti in parteneriat cu Federatia Asociatiilor Vanatoresti din Romania organizeaza campania umanitara „AJUTOR PENTRU UCRAINA”. Campania are ca scop ajutorarea fratilor nostri refugiati din Ucraina.
SÂMBATA MORTILOR - "MOSII DE IARNA"
Sâmbăta, 26 februarie 2022, Biserica Ortodoxă face pomenirea generala a celor trecuți la Domnul. Aceasta sâmbata, dinaintea ‘Înfricoşătoarei Judecăţi’, este cunoscută în popor sub denumirea “Moșii de iarnă".
ALEGERI PENTRU CONSILIUL PAROHIAL SI COMITETUL PAROHIAL  LA PAROHIA IANCU VECHI-MATASARI
În parohia Iancu Vechi-Matasari s-au organizat, in luna ianuarie, alegeri pentru Consiliul parohial si Comitetul parohial, pentru un mandat de 4 ani (2022-2026).
REDIRECŢIONEAZĂ 3,5% DIN IMPOZITUL PE VENIT!
PUTEŢI SUSŢINE FINANCIAR PROGRAMELE SOCIALE ŞI EDUCAŢIONALE ALE PAROHIEI IANCU VECHI-MĂTĂSARI PRIN REDIRECŢIONAREA A 3,5% DIN IMPOZITUL ANUAL PE VENIT!
PAROHIA IANCU VECHI-MATASARI A AJUTAT CU PESTE 170.000 Lei FAMILIILE AFLATE IN DIFICULTATE, IN ANUL 2021
În luna decembrie 2021,la parohia Iancu Vechi-Mătăsari din protoieria sectorului 2 din Capitală au avut loc mai multe acțiuni social-filantropice în cadrul cărora familii de vârstnici și persoane singure cu venituri modeste, copii,au primit ajutor.
SLUJBA DE MULȚUMIRE LA CUMPĂNA DINTRE ANI
Rugăciunea de multumire savarsita la cumpana dintre ani are o semnificaţie deosebit de profunda. Ne vom ruga Bunului Dumnezeu să ne ajute să vieţuim creştineşte şi să ne dăruiască darurile Sale cele bogate spre mântuire si spre sănătate.
A XI-a editie a traditionalului Concert de colinde „IATA, VIN COLINDATORI!”
În duminica dinaintea Nașterii Domnului, parohia Iancu Vechi-Mătăsari a organizat traditionalul Concert de colinde „IATA, VIN COLINDATORI!”, aflat la cea de-a XI-a editie. Anul acesta, a concertat Corala EUTERPE, dirijata de doamna profesor Georgeta ALDEA
Scrisoare pastorală cu ocazia Sfintelor sărbători ale Nașterii Domnului, Anului Nou și Botezul Domnului
Ca și în anul 2020, din motive justificate de pandemie cu noul coronvirus, nu vom putea aduce vestea Nașterii Domnului la casele dumneavoastră.Însă,la fiecare Sfântă Liturghie vom continua să ne rugăm pentru sănătatea, pacea și împlinirea bunelor dorințe.