Biserica Iancu Vechi - Matasari

Stiri

Noutati - prezinta cele mai recente evenimente desfasurate in viata Bisericii Iancu Vechi - Matasari, dar si articole legate de sarbatorile anului bisericesc.

Parohia Iancu Vechi-Matasari organizeaza Atelierul de pictura cu tema " Flori din Gradina Maicii Domnului"
Parohia Iancu Vechi-Matasari organizaza in perioada 08 iulie-12 august 2021 #Atelierul_de_pictura cu tema " Flori din Gradina Maicii Domnului"
Catapeteasma bisericii Iancu-Vechi Matasari, în execuție!
La atelierul domnului sculptor Costică Moroiu din comuna Dărăști, jud. Ilfov se lucrează manual la catapeteasma bisericii Iancu-Vechi Mătăsari.
Parohia Iancu Vechi-Mătăsari alături de semeni în preajma Sfintelor Paști
Parohia Iancu Vechi-Mătăsari din sectorul 2 al Capitalei desfășoară în preajma sărbătorilor pascale ample acțiuni caritabile. Peste 150 de familii defavorizate beneficiaza de programul social-filantropic „Dar din dar se face rai”.
Parohia Iancu Vechi-Mătăsari organizează ATELIERUL DE ÎNCONDEIAT OUĂ - JOI și VINERI, 29-30 aprilie 2021
Parohia Iancu Vechi-Mătăsari organizează JOI și VINERI, 29-30 aprilie 2021, între orele 10:00-13:00, ATELIERUL DE ÎNCONDEIAT OUĂ.
Seară duhovnicească la Parohia Iancu Vechi-Mătăsari, Joi -22 aprilie 2021
PAROHIA IANCU VECHI-MĂTĂSARI vă invită la o seară duhovnicească cu tema DESPRE IERTARE.Tema propusă și Concertul ce contine lucrari cu tematica religioasa si pascala, se înscriu în sirul evenimentelor organizate in Postul Mare la parohia noastra.
Expoziția online „Pe urmele sfinților români” la Parohia Iancu Vechi-Mătăsari
Parohia Iancu Vechi-Mătăsari din Capitală a găzduit miercuri, 31 martie 2021, a șaptea ediție a expoziției de pictură, desen și colaj „Pe urmele sfinților români”. În acest an, vernisajul expoziției s-a desfășurat online.
La biserica Iancu Vechi-Mătăsari din Sectorul 2 al Capitalei va avea loc miercuri, 31 martie 2021, de la ora 18:30, vernisajul online al expoziției de pictură, desen și colaj Pe urmele Sfintilor Romani, ediția a VII-a -2020.
REDIRECŢIONEAZĂ  3,5% DIN IMPOZITUL PE VENIT!
POŢI SUSŢINE FINANCIAR PROGRAMELE SOCIALE ŞI EDUCAŢIONALE ALE PAROHIEI IANCU VECHI-MĂTĂSARI PRIN REDIRECŢIONAREA A 3,5% DIN IMPOZITUL ANUAL PE VENIT!
SLUJBA DE MULȚUMIRE  LA CUMPĂNA DINTRE ANI
RUGĂCIUNEA DE MULȚUMIRE LA CUMPĂNA DINTRE ANI
Scrisoare pastorală cu ocazia Sfintelor sărbători ale Nașterii Domnului, Anului Nou și Botezul Domnului
Chiar dacă traversăm o perioadă dificilă din cauza pandemiei, totuși suntem în Ajunul sărbătorilor Nașterii Domnului, Anului Nou și Botezului Domnului. Pentru noi, Sfintele Sărbători înseamnă un timp al bucuriei și speranței în care oferim și primim darur