Biserica Iancu Vechi - Matasari
Parohia Iancu Vechi-Mătăsari oferă daruri de Crăciun pentru 100 de familii și persoane sărace 2017

Parohia Iancu Vechi-Mătăsari oferă daruri de Crăciun pentru 100 de familii și persoane sărace 2017

În perioada 20-25 decembrie 2017, 100 familii și persoane sărace din parohia Iancu Vechi Mătăsari primesc în dar carne, ouă, ulei, zahăr, orez, făină etc. pentru pregătirea mesei de Crăciun. Valoarea totală a alimentelor oferite este de peste 10.000 lei.

Alimentele sunt oferite la biserica parohială, iar pentru persoanele și familiile care nu se pot deplasa, acestea sunt distribuite la locuințele acestora cu sprijinul Departamentului pentru tineret al parohiei, precum și cu sprijinul unor elevi voluntari de la colegiile naționale Mihai Viteazul, A. D. Xenopol și Iulia Hașdeu. De asemenea, parohia Iancu Vechi-Mătăsari oferă îmbrăcăminte și încălțăminte aduse de membrii ai comunității parohiale.

În ziua de Crăciun, persoanele cu dizabilități și cele vârstnice și singure vor primi mâncare gătită tradițională de Crăciun, care va fi distribuită de către slujitorii bisericii și voluntari.

La sărbătoarea Nașterii Domnului — 2017, ca în fiecare an, va fi împodobit bradul de Crăciun, iar copiii din parohie vor primi dulciuri, fructe, jucării, cărți și îmbrăcăminte.

Acțiunea face parte din programul social-filantropic permanent Dar din dar se face rai al parohiei Iancu Vechi-Mătăsari.

 

Serviciul social al parohiei Iancu Vechi-Mătăsari

Galerie imagini