Biserica Iancu Vechi - Matasari
Parohia Iancu Vechi-Mătăsari oferă daruri de Sfintele Paști  pentru 120 de familii sărace - aprilie 2018

Parohia Iancu Vechi-Mătăsari oferă daruri de Sfintele Paști

 pentru 120 de familii sărace

 

Ca în fiecare an, în săptămâna Sfintelor Pătimiri, 120 de familii sărace din parohia Iancu Vechi Mătăsari primesc în dar carne, ouă, ulei, zahăr, orez, făină etc. pentru pregătirea mesei de Sfintele Paști. Alimentele sunt oferite la biserica parohială, iar pentru persoanele care nu se pot deplasa, acestea sunt distribuite la locuințele acestora cu sprijinul departamentului pentru tineret al parohiei.

 De asemenea, parohia Iancu Vechi-Mătăsari oferă îmbrăcăminte și încălțăminte aduse de membri ai comunității parohiale și societăți comerciale din București.

În ajunul sărbătorii Învierii Domnului, persoanele cu dizabilități și cele vârsnice și singure vor primi mâncare gătită tradițională de Paști, care va fi distribuită de către slujitorii bisericii și voluntari.

De menţionat că parohia Iancu Vechi-Mătăsari se află într-o legătură permanentă şi colaborează foarte bine cu administratorii blocurilor din parohie în identificarea cazurilor sociale noi şi în actualizarea periodică a evidenței familiilor aflate în dificultate.

Acțiunea face parte din programul social-filantropic permanent Dar din dar se face rai al parohiei Iancu Vechi-Mătăsari.

 

Serviciul social al parohiei Iancu Vechi-Mătăsari

Galerie imagini