Biserica Iancu Vechi - Matasari
Preselecție pentru corul de copii Vox Angeli al parohiei Iancu Vechi-Mătăsari

În perioada 1 octombrie – 1 noiembrie 2019, la parohia Iancu Vechi-Mătăsari se fac înscrieri la preselecția pentru corul de copii VOX ANGELI.

Sunt invitați să participe la preselecție copii cu vârsta între 7-13 ani, care doresc să își perfecționeze cunoștințele muzicale și de interpretare.

Preselecția va avea loc sâmbătă, 2 noiembrie 2019 la biserică, între orele 13 00 – 14 00 și va consta într-o probă de aptitudini muzicale prin interpretarea unui cântecel preferat într-o atmosferă de bună dispoziție pentru copii.

Corul de copii VOX ANGELI al parohiei Iancu Vechi-Mătăsari își propune să abordeze piese special alese pentru cei mici din repertoriul religios, popular, patriotic, precum și piese din repertoriul contemporan național și internațional.

Înscrierile pentru preselecție se pot face la biserica Iancu Vechi – Mătăsari din bulevardul Pache Protopopescu, nr. 90 A (Piața Iancului) și la numerele de telefon 021 642 29 13 sau 0741 170 318 (persoana de contact : părintele diacon Marian-Daniel Vasluianu).

De asemenea se pot face inscrieri si pe pagina de facebook Corul de copii Vox Angeli al parohiei Iancu Vechi Matasari.